Tip: in onze kennisbank staat veel gratis waardevolle content.

Dit is natuurlijk afhankelijk van je keuze. We hebben meerdere checklists gemaakt voor de producten die we aanbieden. Deze kun je vinden bij de 'Kennisbank'. 

Goede vraag! Ik ben blij dat je hierover nadenkt. Dat wil zeggen dat je zorgvuldig je producten uitkiest en ze niet zomaar met iedereen zal delen. Wij gaan ook zorgvuldig om met onze producten (deze diensten). Wanneer we jouw research voor onze eigen business gaan gebruiken, snijden we onszelf in de vingers. Het vertrouwen zal dan compleet weg zijn van alle klanten die we hebben. Een situatie die we absoluut niet willen. 


We weten dat onze designers en copywriters verkopen op Bol én wat ze verkopen. Wij koppelen de opdracht van (bijvoorbeeld) een keukenproduct dan ook niet aan een designer die daarin actief is en alleen degene die aan jouw product gaat werken zien jouw product. Daarbij zien de designers/copywriters nooit de naam van de klant en alleen het product en merk waar ze mee moeten werken.

Om dat nog extra in te dekken hebben we NDA's getekend in het hele team, zodat dit niet doorgespeeld mag worden in het team of daarbuiten. 

We zijn altijd bereid om even met je mee te kijken naar je listing of andere onderdelen in je business. We geven je dan wel advies of proberen mee te denken, maar zullen geen coaching aanbieden.

Logische vraag! Zodra je je bestelling hebt geplaatst, verschijn je direct op onze to-do lijst. Vervolgens is het afhankelijk van wat je zelf hebt aangeleverd en wat je hebt besteld. Als je veel goede afbeeldingen of foto's hebt geupload zal het sneller gaan dan wanneer je weinig afbeeldingen of afbeeldingen met lage resolutie hebt. Copywriting is over het algemeen het snelst klaar (reken op maximaal 5 dagen, maar meestal sneller), afbeeldingen bewerken kan van 1 tot 7 dagen duren, afhankelijk van de drukte op dat moment. Wanneer je hier ook studiofoto's bij wilt bestellen, kun je inclusief het verzenden van je product rekenen op ongeveer een week extra. Voor verpakkingen, handleidingen en andere graphics zullen we eerst contact hebben over jouw specifieke wensen.


Heb je na een tijdje een kleine wijziging nodig in de designs die we voor je hebben gemaakt? Of een andere variant/kleur van hetzelfde product? Dit kun je natuurlijk zelf doen via de (standaard) meegeleverde werkbestanden, maar wij willen dit ook wel voor je doen. Hier rekenen we dan niet weer de volle prijs voor! Je kunt aanpassingen bestellen via de configurator.

In sommige gevallen kunnen wij korting geven over de totaalprijs of bepaalde dienst. Wanneer je meerdere (5+) listings in één keer wilt bestellen, neem dan eerst even contact met ons op. 

Helaas hebben we een aantal keren meegemaakt dat 'achteraf betalen' niet is gelopen zoals afgesproken was. Vandaar dat dit wel onze voorkeur heeft. 

Als dit voor jou echt geen optie is, neem dan even contact met ons op.

Heb je na een tijdje een kleine wijziging nodig in de designs die we voor je hebben gemaakt? Of een andere variant/kleur van hetzelfde product? Hier rekenen we niet de volle prijs voor! Je kunt dit bestellen via de configurator.

We hebben de tool zo ingericht dat je de meeste opties wel zult vinden en we zullen ook nog diensten gaan toevoegen. Mocht jouw keuze er écht niet tussen staan, stuur ons dan even een berichtje via de chat rechtsonder op de pagina.

Staat je vraag er niet bij?