Even een uitleg hoe we te werk gaan...

Hoe gaat het in zijn werk?
Na het betalen via de site kom je op een formulier uit. Hierin vul je alle informatie in die nodig is voor jouw bestelling. Wij krijgen een seintje van jouw ingevulde formulier en gaan daarmee aan de slag. Mocht er iets niet duidelijk zijn gaan we altijd even contact zoeken. 

Doen jullie ook de research?
Jazeker! Wij gaan je product op meerdere punten nalopen om er het beste resultaat uit te halen. Denk aan een concurrentie-analyse, keywords en de USP's. 

Hoelang duurt het?
Afhankelijk van wat je hebt besteld kan het klaar zijn tussen de 2 en 10 dagen. Teksten zijn over het algemeen sneller dan designs. Daarbij is het ook afhankelijk van de kwaliteit en hoeveelheid afbeeldingen.

Geef je ook garantie?
Een garantie geven is niet mogelijk. We hebben honderden listings gemaakt met goede resultaten en weten dus wat verkoopt. Als je sales tegenvallen ligt dat niet aan je listing.

Wat nou als ik niet tevreden ben?
We sturen altijd de afbeeldingen en tekst zoals wij denken dat het goed is. Uiteraard kan daar iets in staan wat je graag anders zou willen zien. Dit veranderen we dan ook zonder gedoe. Het is een ander verhaal als je na 2 maanden besluit dat het toch niet is wat je verwachtte. 

Mag ik je portfolio zien?
Omdat de listings die wij maken, gemaakt zijn voor andere verkopers hebben we deze niet openbaar staan. Mocht je iets willen zien kun je altijd een bericht sturen via het contactformulier of Facebook. 

Moet ik zelf nog iets aanleveren?
De informatie die jij aanlevert is erg belangrijk. Zorg dat je linkjes en afbeeldingen van het juiste product hebt die je kunt uploaden in het formulier. Gaat het uploaden niet goed? Mail dan je info naar info@tedmiltenburg.com

Geef je ook korting?
Ja, in het geval van meerdere listings (in 1 bestelling) of meerdere vergelijkbare producten kunnen we korting geven. Neem hierover eerst even contact met ons op via het contactformulier of Facebook.

Waar halen jullie aanvullende foto's vandaan?
Behalve jouw aangeleverde afbeeldingen hebben we meerdere abonnementen op stocksites. Hier staan hoge kwaliteit foto's tussen die we kunnen gebruiken in jouw listing.

Ik heb een eigen huisstijl, is dat een probleem?
Nee, absoluut niet! Sterker nog, een merkboek is ideaal als richtlijn. Op die manier is duidelijk hoe je jouw brand wil presenteren en wij zorgen ervoor dat deze listing daar precies tussen past!

Wat zou er mis kunnen gaan?
Vrij weinig! We doen het werk volgens vaste systemen van research en opbouw. Zorg dat je linkjes en afbeeldingen 100% matchen met jouw product. Het is zonde van jouw (en onze) tijd als we het later aan moeten passen naar het juiste product.

© 2021 - 2022 Bol Sales Booster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel