Laat het maar aan ons over...

Of het nu gaat over de designs, de tekst, je brand, logo of als je gewoon feedback wilt om te weten of je iets kunt verbeteren. Je bent oké. Haal diep adem, je zit hier goed! We bieden meerdere pakketten aan, maar als jij iets bijzonders zou willen is dat ook geen probleem! 
Vul dan even het contactformulier in of stuur me hier een bericht via Facebook. 

 

Hoe Gaan We Te Werk?

Met een paar vraagjes kunnen wij je volledige listing maken. De eerste stappen zijn gericht op uitgebreide research. De voordelen van je product, de kenmerken, de keywords, maar ook de concurrentie krijgt een hele analyse om hun oren. Welke kleuren werken goed in de niche? Wat is jouw brand en hoe wil je die uitstralen?

We bekijken waarmee we jouw product heel hoog kunnen boosten in de zoekresultaten door optimaal gebruik van de beste keywords in de titel en tekst. Alle mogelijke trucjes trekken we uit de kast, om jouw tekst zo neer te zetten, dat de klant niet meer hoeft te twijfelen voor de aankoop.

Jouw brand staat daarbij centraal, dus kijken we ook naar de manier waarop jij je brand wilt profileren. Dit kan met kleuren, taalgebruik en beleving. Het is ten slotte jouw product!
 

En De Afbeeldingen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om je afbeeldingen door ons te laten bewerken! Je vraagt bij je leverancier de afbeeldingen op en wij gaan ze 10/10 bewerken. Foto's laten maken? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw stijl in combinatie met de stijl die bij je product past maakt het één geheel, waarmee jij je concurrentie gaat verslaan!

 

Sorteer op
© 2021 Bol Sales Booster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel