Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Listing Check

€ 49,00 (exclusief btw)

Listing Check Via Email

Je hebt het idee dat je listing top is! Maar waarom verkoopt het dan niet zo goed als bij anderen? Of twijfel je een beetje of het wel echt kwaliteit uitstraalt? Wil je een overzicht met alle trucjes die je kunt toepassen op je listing (en alle andere die je online hebt staan)? Dan is de listing check dé uitkomst voor je.

Jij stuurt je link naar je product van bol en daarna gaan we direct aan de slag. Als eerste is je vindbaarheid aan de beurt, kunnen we jouw product als klant vinden, valt het op en hoe verslaan we de concurrentie?

Vervolgens kijken we naar je listing zelf. In eerste instantie komt de titel aan de beurt. Welke zoekwoorden gebruik je? Zit daar verbetering in? Hoe is je titel opgebouwd? Maak jij OPTIMAAL gebruik van de ruimte die je krijgt? Daarna doen we hetzelfde met de afbeeldingen. Zijn hier alle mogelijke trucs toegepast? Missen er misschien nog afbeeldingen? Hoe kijkt een klant naar jouw product? Na de titel en de afbeeldingen is natuurlijk de tekst aan de beurt. Pak je hiermee de aandacht? Geef je teveel, of juist te weinig info? Is het overzichtelijk en haal je uiteindelijk de eindstreep met een sale als doel? Jouw tekst betekent heel veel als we kijken naar de klantbezoeken en conversie. We geven je alle tips waarmee jij aan de slag kunt, deze ontvang je snel in je mailbox.

© 2021 Bol Sales Booster | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel